четвер, 11 грудня 2008 15:11

Діда Мороза починають запрошувати зі свята Миколая

Діда Мороза починають запрошувати зі свята Миколая

"Щороку на Миколи дітям під подушку клала подарки, а цей рік малі попросили, щоб до них прийшов Дід Мороз. Настоящий, — розповідає мати трьох дітей Леся Прокоф"єва, 32 роки. — Від знайомих дізналася, що краще запрошувати Мороза раніше, бо на самі свята буде дорожче".

В агенції жінці підтвердили: на Новорічний вечір та в перший день січня розцінки на привітання вдвічі дорожчі.

— Я вже замовила Діда зі Снігуркою на Миколая, — каже. — Вони мають прийти увечері 19 грудня з півгодинною програмою. За замовлення заплатила 40 гривень. У них є спеціальна програма. Подарунки дітям купляла заздалегідь.

Традиційне привітання Діда Мороза і Снігурки у Вінниці коштує 40–150 грн.

— Замовлення роблять від 10 грудня, — розповідає директор розважального агентства "Капітошка"Андрій Кужіль. — Уже практично розписане 30 і 31 грудня. Багато замовлень на католицьке Різдво.

Із наступного тижня розпочнуться дитячі новорічні ранки.

В обласному драмтеатрі показуватимуть виставу "Де народжуються Снігуроньки". У довідковій закладу відмовляються розповідати про постановку. Відомо, що квиток коштуватиме 10 грн. У ціну входить лише перегляд казки, без подарунків.

За сюжетом Баба Яга — власниця комп"ютерного салону

Із 16 грудня у концертній залі обласної філармонії починається показ новорічного мюзиклу для дітей "ІНТЕРнет — Баба Яга не проти..." Виставу підготував естрадно-цирковий колектив філармонії "Арлекіно".

— Творчий колектив створив казку сьогодення, — розповідає музичний редактор філармонії Олена Кримська, 32 роки. — Ми намагалися врахувати інтереси сучасних дітей. Тому наші казкові герої ідуть у ногу з часом.

За сюжетом Баба Яга — власниця комп"ютерного салону. Вона вирішила завадити проведенню свята. Викрадає Снігурку й ховає її у павутині віртуального світу. Панда Кунґ-Фу отримав запрошення від Снігурки й приїхав на святкування. Та виявилося, що її викрали. Панда із друзями вирушив на пошуки. Наприкінці вистави Баба Яга змінює свою думку на протилежну.

Виставу "ІНТЕРнет — Баба Яга не проти..." показуватимуть до 8 січня щодня о 10.00, 12.00 та 14.00. Квиток 8 грн. Адреса філармонії: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7.

Тел.: (0432) 66 13 50, 66 06 91.


Щосуботи із 13 грудня в театрі-студії "Арлекін" ставитимуть розважальне шоу ляльок-велетнів "Пригоди у лісі". Казка має навчально-розважальний сюжет про новорічні перипетії звірів. Квиток — 30 грн. Кожна дитина отримає іграшку та попкорн. Адреса "Арлекіна": м. Вінниця, вул. Зодчих, 40, мікрорайон Поділля. Тел. (0432) 69 64 57.

Зараз ви читаєте новину «Діда Мороза починають запрошувати зі свята Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі