пʼятниця, 16 листопада 2007 07:12

ДАI подарувала таксисту 100 літрів бензину

Із початку року ДАІ Вінниччини обіцяло місцевим таксистам за допомогу в розкритті викрадень авто видавати по 100 л бензину. Першим 14 листопада нагородили вінничанина Олександра Пастуха. Чоловік отримав талони на бензин автозаправки "ВОГ".

— Почув у ефірі, що даїшники шукають білого буса, який на Вишеньці збив людину і зник, — каже 30-річний Олександр Пастух, працівник вінницької служби таксі "Шансон". — У той же день заїхав на автомийку на вулиці Келецькій, бачу — стоїть такий бус. Упізнав одразу, бо по орієнтировці він мав номерний знак із багатьма четвірками.

Олександр зателефонував директорові своєї служби. Той зв"язався з міліцією. Водія машини затримали на автомийці.

Пастух таксує на машині-універсал "лада" десятої моделі. Купив її цього року.

— Тепер зекономлю на бензині 495 гривень. Зараз же він он як подорожчав, — радіє чоловік. — Один літр майже п"ять гривень. А на 100 кілометрів у мене йде до дев"яти літрів.

У фірмі, де він працює, 80 машин.

— Олександр достойний такої винагороди. Крім того, він ніколи не потрапляв у аварії, — зазначає директор служби таксі "Шансон" Олег Миронюк, 31 рік.

Зараз ви читаєте новину «ДАI подарувала таксисту 100 літрів бензину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі