четвер, 29 травня 2008 21:01

"Чоловік ударив мене кулаком в голову"

"3 травня я приїхала в Жмеринку до сина. Привезла йому молока, сметани, сиру. Йшов дощ. Перечекати негоду вирішила в залізничному тунелі. Таких як я чоловіків, жінок із дітьми зібралася ціла купка. Але ми один одному не заважали, місце для проходу було вільне. Несподівано чоловік, що стояв біля мене, почав сваритися та відганяти всіх від себе. "Що ви поставали тут? — кричав. — Мішаєте працювати!"

"І чим же це ми заважаємо?" — спитала його. То вже потім я дізналася, що він — валютчик. На моє зауваження чоловік відреагував агресивно. Підбіг до мене і почав бити ногами по сумці. Порозбивав банки зі сметаною, сиром, перекинув все на землю. Я зігнулася, щоб прибрати, як цей чоловік ударив мене кулаком в голову і почав бити ногами в різні частини тіла. Я втратила свідомість. Як опинилася в міліції — не пам"ятаю".

Любов Чмих, село Слобода-Межирівська Жмеринського району

— Потерпіла громадянка звернулася із заявою про безпричинне побиття, — прокоментував 27-річний Олександр Столяр із Жмеринської транспортної прокуратури. — Згідно з актом судово-медичного дослідження від 12 травня, у жінки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, синці та подряпини. Тілесні ушкодження відносяться до легких і спричинили короткий розлад здоров"я. Причетного знайшли і порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік ударив мене кулаком в голову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі