четвер, 17 липня 2008 17:29

Чоловік штрикав незнайомих дівчат шприцем

7 липня ввечері 14-річна жителька Староміського району Вінниці прямувала від зупинки Кінотеатр Шевченка й розмовляла по мобільному. Неподалік ішов чоловік. Його зовнішність дівчині не сподобалася.

— Раптом вона відчула, що в сідницю щось вкололо, — розповідає помічник начальника міськвідділу міліції Оксана Бахмат. — Зрозуміла, що це діло рук того самого чоловіка. Обернулася й побачила, як він швидко йшов від неї. Вдома дівчина розповіла все матері. Та звернулася до міліції та лікарні — у дівчини була психологічна травма.

Наступного дня затримали 24-річного вінничанина, інваліда дитинства І групи. Він зізнався, що вколов дівчину шприцом. Розповів, що у березні схоже зробив ще з однією вінничанкою. Тоді 13-річна постраждала також зверталася до міліції. Та затримати чоловіка не вдалося.

Затриманий запевняє, що у шприцах нічого не було. Голки він протирав спиртом. Пояснює, що двчата йому сподобалися, він залицявся до них. Шприци брав удома. Вони залишилися в його дружини, яка три місяці тому народила дитину.

Шприци досліджує експертиза. Чоловіка обстежують у психлікарні ім. Ющенка. Проти нього порушено кримінальну справу за хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік штрикав незнайомих дівчат шприцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі