четвер, 15 січня 2009 18:34

Четвертий міст через Південний Буг буде завдовжки 579 метрів

Міст вартістю 1,5 млрд грн планують спорудити у Вінниці. Він буде завдовжки 579 м, з"єднає вулиці Гонти та Богуна. Проект передбачає також будівництво транспортних розв"язок протяжністю 8,2 км — від Хмельницького шосе вулицею Максимовича через Богуна, Гонти та Кірова на Немирівське шосе й виїзд з міста.

Міський голова Вінниці Володимир Гройсман, 30 років, каже: зведення нового мосту закладено в генеральний план.

— Техніко-економічне обґрунтування вже затвердили, попереду — проектування, — говорить Гройсман. — Проект може коштувати від 4 до 8 мільйонів гривень. Вартість залежатиме від тендерних пропозицій.

За словами мера, збудувати міст можна за 5 років. Але для цього потрібна державна підтримка. Міська влада сподівається залучити інвестиції за програмою розвитку інфраструктури в Україні.

У Вінниці є три мости через Південний Буг. 2006 року вперше зробили капітальний ремонт Центрального — за 8 млн грн. Мости на Старе місто та Київський не лагодили.

Зараз ви читаєте новину «Четвертий міст через Південний Буг буде завдовжки 579 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі