четвер, 15 січня 2009 18:37

Будинок на розі Театральної та Соборної продадуть

Депутати обласної ради створили комісію, яка визначить ціну на єдиний невідремонтований будинок по вул. Соборній, 74 у Вінниці. Його  планують продати, бо орендатор досі не завершив реконструкції.

— Мав ще у вересні 2008-го добудувати та відремонтувати будівлю, — розповідає голова обласної ради 52-річний Григорій Заболотний. — Подав документи на приватизацію приміщення. Нині нам треба або через суд розривати договір оренди, або приймати рішення про продаж будівлі орендарю.

Депутати кажуть: судова тяганина може тривати кілька років. Тому доцільніше запропонувати нинішньому орендареві викупити будинок. Конкурс на продаж будівлі запропонували провести у прямому ефірі обласного телебачення, аби все відбувалося прозоро.

На сесії також вирішили питання щодо будівлі по вул. Скалецького, у районі ринку "Урожай". Вона належала заводу продтоварів. Будинок мали продати з аукціону. Та він не відбувся.

— У Вінниці створюють регіональне представництво Рахункової палати на чотири області, — говорить Заболотний. — Найкраще розміщувати таку установу в будівлі комунальної власності. Тому вирішили будинок зняти з аукціону. Там працюватиме Рахункова палата.

Зараз ви читаєте новину «Будинок на розі Театральної та Соборної продадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі