четвер, 04 вересня 2008 18:56

Бізнесмени подарували Наталі Добринській золоту каблучку

3 вересня у вінницькому нічному клубі "Спорт-тайм" вітали олімпійську чемпіонку 26-річну Наталію Добринську. 16 серпня у Пекіні вона завоювала золоту медаль із багатоборства.

— У доньки Маші в той день був день народження, — розповідає власниця "Спорт-тайму" Ольга Кожухівська. — А тут вона до мене підбігає, каже, що на першому поверсі клубу сидить жінка, в якої дочка щойно виграла золоту медаль. Я спустилася привітати матір чемпіонки.

Любов Добринська, мати спортсменки, того вечора із подругами дивилися трансляцію Олімпіади у "Спорт-таймі". Кожухівська винесла їм шампанське.

— Назва нашого закладу говорить сама за себе, — усміхається Кожухівська. — А тут ще й губернатор Вінниччини Олександр Домбровський дзвонить. Питає, чи не хотіли б ми провести в "Спорт-таймі" зустріч Добринської.

На першому поверсі закладу повісили банер із фото Наталії під час нагородження в Пекіні. Доки лунали привітання, на телеекранах у клубі показували фільм про спортсменку, який змонтували на прохання голови міського спорткомітету Сергія Краєвського. Несподіванкою для Добринської стало вручення золотої каблучки з коштовним каменем. Прикрасу вагою 4,34 г за кілька днів виготовили на вінницькій ювелірній фірмі "Діадема".

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмени подарували Наталі Добринській золоту каблучку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі