середа, 26 вересня 2007 07:07

Біля підкови загадують бажання молодята та студенти

Автор: фото: Юрій МУРАХОВСЬКИЙ
  Оксана та Олександр Сташки на підкові щастя загадують бажання купити окрему квартиру та виростити багато дітей. Молодята поки що житимуть із батьками Олександра у Вінниці
Оксана та Олександр Сташки на підкові щастя загадують бажання купити окрему квартиру та виростити багато дітей. Молодята поки що житимуть із батьками Олександра у Вінниці

До тротуарної плитки біля вінницького РАЦСу за ініціативою мера міста прикрутили підкову щастя розміром 1х1,2 м. Зробили її з іржостійкої сталі на заводі "Тракторних агрегатів". Ціна замовлення — 500 грн.

— Може, молодята не будуть так розводитися, будуть щасливіші, — каже начальник РАЦСу Галина Левицька. — Колись було таке повір"я: якщо хтось знайде підкову на дорозі, буде мати велику удачу.

20-річна студентка Вінницького агроуніверситету Оксана та 25-річний підприємець Олександр Сташко побралися 23 вересня.

— Я не дуже вірю, що підкова допоможе здійснити наші бажання, — сміється Олександр і стає одночасно з дружиною на підкову. — Головне — любов та взаємоповага.

Часто до підкови приходять студенти з гуртожитку педуніверситету, що неподалік. Вони загадують, щоб їх не спитали на парі.

— Я перед парою була не готова, — розповідає студентка 3 курсу 20-річна Юлія Буряк. — Прибігла, загадала бажання. Визиває мене викладач, я вже думаю — все пропала. Тут заходить черговий і викликає препода в деканат. Так до кінця пари його й не було!

Зараз ви читаєте новину «Біля підкови загадують бажання молодята та студенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі