середа, 25 червня 2008 18:59

"Батьківщина" залишила футболістів без грошей

Вінницьке об"єднання партії "Батьківщина" відмовилося фінансувати футбольну команду "Батьківщина-ТТУ". Торік перед парламентськими виборами партія на базі вінницького трамвайно-тролейбусного управління створила цю команду. Одразу після виборів керівництво міського осередку змінилося й фінансування припинили.

— Ми зайняли перше місце в чемпіонаті області, — розповідає головний тренер команди 29-річний Роман Стаднічук. — Потім за 10 матчів, зіграних командою, партія не надала жодної матеріальної допомоги. Хлопці за свої гроші проводили ігри.

На гру потрібно 1600 грн: оренда поля — 550, тренування — 200, зарплатня суддям — 240 грн, медичному працівнику — 40. У команді 24 гравці. За перемогу їм платять по 50 грн, за програш — по 25, за нічию — по 35 грн. Трамвайно-тролейбусне управління надає транспорт.

Був укладений усний договір, що за 15 ігор партія виплатить 24 тис. грн. Грошових виплат не проводили. Представники команди неодноразово зверталися до керівництва осередку.

— Ми не займаємося фінансуванням футбольної команди "Батьківщина-ТТУ", ми партія бідна, — каже Людмила Щербаківська, заступник голови з агітаційних питань вінницької організації Блоку Юлії Тимошенко, до якого входить "Батьківщина". — Ми не зобов"язувалися виплачувати кошти на кожну гру. А давати гроші лише для того, щоб побігати в м"ячик, у нас немає. Ми лише допомагаємо тим, кому наша допомога дійсно потрібна — інвалідам, багатодітним сім"ям.

Команда провела 28 матчів, має 19 перемог, шість нічиїх, три поразки, забито 69 голів, пропущено 24. Вона перебуває на другій сходинці турнірної таблиці. У перспективі може увійти до вищої ліги області.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" залишила футболістів без грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі