пʼятниця, 21 вересня 2007 07:07

Артур Кашнік переміг із фотографією зимової річки

14-річний Артур Кашнік із Шаргорода переміг на фотоконкурсі в Кременчуці Полтавської області. Кращою визнали фотографію річки під час снігопаду. На ній можна побачити сніжинки.

Хлопець отримав винагороду — штатив для фотоапарата та 2 фотоальбоми на 250 листів.

— Із штативом зручніше. Без нього знімок, буває, виходить нечітким, бо руки трусяться, — каже Артур.

На конкурс юних фотографів-любителів заявку замість Артура подав його вчитель Віталій Бригадир. Хлопець повіз фото, зроблені саме його цифровим фотоапаратом.

— Я все фотографую плівочним "Кодаком", — розповідає Кашнік. — Але фото виходять кращі, ніж в однокласників. Я багато читав, як треба це робити. Цього року вже батьки комп"ютер купили, щоб можна було обробляти фотки. Зараз збираємо гроші на цифровик.

У кінці вересня Артур поїде на фотоконкурс до Києва. Хвилюється, бо зі столичними майстрами конкурувати буде важко.

— Вобщє, по жизні, я абажаю футбол, — зізнається хлопець. — Думаю, що це моя майбутня професія. Хочу стати схожим на Шевченка й заробляти багато грошей. Фото — це увлєчєніє.

Мати Артура 46-річна Надія Кашнік викладає історію в Шаргородській школі. Батько — Володимир Кашнік, 47 років, працює будівельником у Москві. Молодший брат Володимир навчається у третьому класі.

Зараз ви читаєте новину «Артур Кашнік переміг із фотографією зимової річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі