пʼятниця, 19 жовтня 2007 07:13

Ярмарки у Вінниці триватимуть до кінця жовтня

Дві наступні суботи для ярмарку у Вінниці перекриватимуть просп. Юності від вул. Стахурського до вул. Келецької. Перший ярмарок пройшов минулої суботи.

— Треба на перших ярмарках більше закупати, бо чим далі, тим ціни вищі, — тягне завантажену мішками тачку 47-річний Олег Стефаненко. — Торік із кожним ярмарком ціни на 10–20 копійок піднімалися. Як 100 кілограм картошки купиш, то й відчувається.

Дівчата з Городківського м"ясопереробного цеху Крижопільського району ледь встигають нарізати кружальця ковбас на одноразові тарілки — щоб покупці пробували. Так само роблять і ковбасники з Могилева-Подільського.

Біля вантажівки з курячими яйцями по 5,5 грн за десяток із Яришівки Вінницького району вишикувалася черга. Багато людей і біля вантажівок із капустою по 1,3–1,4 грн за 1 кг. Тушки курей із фабрики села Вендичани Могилів-Подільського району продавали по 9 грн. Картоплю пропонували по 1,5 грн, моркву — по 2,2–2,5 грн, солодкий перець — по 3 грн за 1 кг.

— Гарний базар, — розкладає кульки з горіхами по 6-10 грн за сотню 65-річна Любов Іванівна Ружанська з Літина. — Теї суботи була тільки з корінцями аїру, дев"ясилу, лопуха. До обіду все розхапали. 20 гривень вторгувала.

Наступної суботи на ярмарок запросять виробників Козятинського, Липовецького, Іллінецького, Оратівського, Погребищанського, Чернівецького та Ямпільського районів.

Зараз ви читаєте новину «Ярмарки у Вінниці триватимуть до кінця жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі