четвер, 25 вересня 2008 17:19

Ані Лорак приїде до Вінниці зі свого дня народження

Вінниця стане першим містом, де Ані Лорак виступить у рамках Всеукраїнського туру. Концертна програма має назву пісні "Шейді лейді", її співачка виконувала на музичному конкурсі "Євробачення 2008" у Белграді.

Напередодні вінницьких гастролей 27 вересня Лорак виповнюється 30 років.

— Кароліна святкує свій день народження у Парижі, — розповідає організатор туру у Вінниці заступник директора продюсерського центру "Союз" Ірина Сидоренко, 50 років. — Із Франції вона приїде одразу до нашого міста.

Виступ пройде у концертній залі "Райдуга". Вона розрахована на 2 тис. глядачів.

Ані Лорак співатиме 2 год. Виконає 20 пісень. Серед них п"ять нових. Їх назви організатори туру не розголошують.

— Нічого особливого для Кароліни не замовляли, — продовжує Ірина Сидоренко. — Лише гарячий чай і бутерброди.

Планували, що співачка повечеряє у ресторані "Європа" неподалік концертної зали "Райдуга". У цьому ж закладі приймали Армена Джигарханяна, Олега Скрипку, Валерія Меладзе, Валерія Леонтьєва, Тіну Кароль, Ірину Аллегрову, Ігоря Ніколаєва, Таїсію Повалій, Миколу Баскова. Кажуть, ресторан частує зірок за свій кошт.

— У Вінниці Лорак зупинятися на ніч не буде. Одразу після виступу поїде до Чернівців, де відбудеться її наступний концерт. Співачка звідти родом, — веде далі Ірина Сидоренко.

Під час туру Ані Лорак виступить у 25 містах України.


Концерт Ані Лорак "Шейді лейді": неділя, 28 вересня, Вінниця, концертний зал "Райдуга". Початок о 19.00. Квитки можна купити в касах "Райдуги" та Будинку офіцерів. Ціна 50–180 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак приїде до Вінниці зі свого дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі