середа, 30 січня 2008 16:42

Анатолієві Кульбабі ампутували праву ногу

Житель села Панасівка Дунаєвецького району Хмельниччини 19-річний Анатолій Кульбаба більш як два тижні перебуває в лікарні. Йому ампутували праву ногу вище коліна.

— Після поранення пройшло понад 12 годин. Із трьох пошкоджених артерій вдалося з"єднати лише одну, — каже лікар відділення судинної хірургії Хмельницької обласної лікарні Владислав Авраменко. — Потім у ній сталася закупорка. Тканини не живилися кров"ю, і почалася гангрена. Ми мали вибір: або чоловік помре, або житиме без ноги.

13 січня Анатолій Кульбаба разом із 18-річною подругою Мариною Білоконною святкували Маланки в її бабусі в селі Січинці Дунаєвецького району.

— У сім годин вечора ми з компанією надягли шуби, хустки, накрасилися, — розповідає дівчина. — Так увісьмох пішли в райцентр Дунаївці до моєї сестри Тані. Потім направились у Панасівку.

Біля сільського клубу стояла компанія із десяти незнайомих хлопців. Один із них штовхнув Марину.

— Я зловив його за руку, — говорить Анатолій. — Він витягнув ножа й ударив мене в ногу. Дальше нічого не помню.

"Швидка" відвезла хлопця до райлікарні, де йому зробили операцію. За неофіційною інформацією, вона пройшла невдало. Хлопцеві неправильно зашили ногу, тому згодом Анатолія направили до Хмельницького. Через кілька днів її ампутували.

Кульбаба мешкає з матір"ю. 41-річна Валентина працює на молокозаводі. Старший брат Віталій, 23 роки, живе з сім"єю у Києві. Батько помер 11 років тому.

— Я тільки три дня проробив режчиком по металу на Дунаєвецькій фірмі, — зітхає Анатолій. — Якраз стажирувався. Обіщали 1200 гривень в місяць, а потім більше. Без ноги тепер куди мене візьмуть?

Порушили кримінальну справу. Обвинувачення нападникові не висували, бо ще немає висновків усіх експертиз, зокрема по зброї.

— Його вдарив Саша Бідний, — веде далі Марина. — Так мені сказали в міліції. Йому 17 років. Живе в Дунаївцях.

— Подам у суд і хай платить гроші, — каже про нападника Анатолій. — Але мені це ноги не верне. І сам не знаю, чого від нього вимагати.

Зараз ви читаєте новину «Анатолієві Кульбабі ампутували праву ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі