пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:09

Анатолій Хамлаєв загинув у стодолі

28 вересня Анатолія Хамлаєва з села Коржівка Немирівського району випустили з райвідділу міліції. Чоловіка протримали в слідчому ізоляторі три доби за побиття своєї співмешканки.

Пізно ввечері Хамлаєв повертався додому пішки. Від Немирова до Коржівки близько 30 км. На півдорозі він звернув у двір чужої садиби у селі Озеро. У сараї з сіном збирався заночувати. Уночі закурив. Від недопалка сіно зайнялося. Селяни помітили пожежу, коли на даху почав лопатися шифер. Врятувати чоловіка не встигли.

— Дружина опізнала Толю по одежі. Вірніше, що від неї залишилося, — каже голова коржівської сільради Лариса Войтенко, 40 років. — Труну на похороні навіть не відкривали, бо там був один лише вугіль.

28-річний Антолій Хамлаєв ніде не працював. Жив від допомоги на дитину цивільної дружини Наталії. Вона народила від нього сина Вадима три роки тому. Мати Анатолія кілька років тому подалася на заробітки до Києва й лишила будинок на сина.

Поховали Анатолія Хамлаєва на цвинтарі в Коржівці.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Хамлаєв загинув у стодолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі