понеділок, 04 лютого 2008 17:38

Анатолій Чекина реставрував старі машини

42-річний Анатолій Чекина з міста Калинівка на Вінниччині помер 31 січня від інсульту. Напередодні скаржився колезі на біль у серці.

— Питаюся вранці: "Толя, шо таке". А він: "Серце", — згадує 36-річний Олег Демко. — Прихожу з планьорки. Бачу, Анатолій не може встати. Ліва рука не ворушиться. "Швидка" приїхала через 15 хвилин.

Анатолій Володимирович працював майстром на місцевому заводі деревинних матеріалів. Туди ж влаштував 20-річного сина Ігоря оператором. 2 лютого збирався показати йому робоче місце і розповісти про обов"язки.

— Він ніколи не скаржився на здоров"я, — опускає голову дружина Тамара, 41 рік, учитель початкових класів. — Був душею компанії. Любив співати та танцювати. Грав на гітарі, гармошці. Дід навчив ще й на балалайці.

— З "Іронії долі" любив пісню "А если у вас нету тёти", — додає 47-річний брат Віктор. — А найбільше співав українських народних. Навіть записи пісень є у його виконанні. Куди було тамаді братися до нього на весіллях.

Мешкала сім"я в однокімнатній квартирі. Чоловік мріяв про власний будинок. Їздив на "москвичі". Займався реставрацією авто. У молодості мав до шести старих мотоциклів.

— Відремонтовані машини продавав лише тим покупцям, які бережно ставилися до техніки, — згадує брат Віктор.

Анатолій любив фотозйомку.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Чекина реставрував старі машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі