понеділок, 21 липня 2008 18:41

9-кілограмового коропа спіймали у Тростянці

Вінницькі рибалки-любителі віком від 60 років минулого тижня змагалися на Соцькому озері за містом. Через дощ замість очікуваних 40 учасників прийшли вдвічі менше.

— Але прийшли найбільші ентузіасти, — розповідає один з організаторів змагань президент Міжнародного Благодійного фонду інвалідів війни та Збройних сил Валерій Коваль, 50 років. — Призи отримує не тільки той, хто наловив більше риби, але й той, кому вдалося зловити першу та найбільшу рибину. Переможці в подарунок получать риболовецькі снасті.

Найстарший учасник 85-річний Олексій Волков зізнався, що не є затятим рибалкою. Він прийшов заради спілкування. На змаганнях була також жінка.

— Тут свіже повітря й гарна чоловіча компанія, можна чудово відпочити, — каже 84-річна Антоніна Донських.

Того ж дня в Тростянецькому районі відбулися відкриті змагання з риболовлі. Серед 14 команд найкращими стали калинівці. Вони спіймали 26 рибин загальною вагою 80 кг. Друге місце посіли тростянецькі рибалки. Вони спіймали 16 рибин. Третіми стали гості з міста Южноукраїнськ Миколаївщини. Вінничани відзначилися тим, що спіймали найбільшого коропа — 9 кг. Усю рибу відпускали.

Зараз ви читаєте новину «9-кілограмового коропа спіймали у Тростянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі