середа, 09 квітня 2008 15:27

300 учнів боротимуться за перемогу на "Іграх чемпіонів"

Учора розпочалися перші вінницькі дитячі спортивні змагання "Ігри чемпіонів". Проходять вони в легкоатлетичному манежі спорткомплексу "Колос".

Участь беруть учні 5-11 класів. Зареєструвалися 29 вінницьких шкіл. Від кожної — кілька команд по 5 дітей-учасників та 7 чоловік із групи підтримки. Боротьба проходить у формі ігрового шоу. Заради цього "Клуб "БІОЛА" привезе до Вінниці чотири атракціони.

— Ці змагання проводять у всіх містах України, — розповідає заступник начальника зі школи олімпійського резерву Алла Гарницька. — Спеціально дітей не готували. Це оздоровчий проект, який має заохотити учнів до спорту.

Учасники команд, які посядуть три перші місця, поїдуть до міжнародного табору "Артек". Регіональні змагання мають завершитися 30 квітня. У травні переможці братимуть участь у загальноукраїнських змаганнях "Ігор чемпіонів".

— Ми запросили кількох вінницьких спортсменів, які їздили на Олімпіаду в Афіни. Це заохотить дітей більше працювати над своїм фізичним розвитком, — зазначає Гарницька.

Зараз ви читаєте новину «300 учнів боротимуться за перемогу на "Іграх чемпіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі