субота, 10 листопада 2007 07:13

15-річному Василеві Римару ампутують руку

Удень 3 листопада до райлікарні привезли 15-річного Василя Римара з села Лісоводи Городоцького району на Хмельниччині. Підліток обпік обличчя, тулуб, руки та ноги.

— Він хотів украсти якісь плати з трасформатора, — каже 48-річна бухгалтер сільради Лісоводів Людмила Пасічник. — Напевно, щоб здати на металобрухт. Від трансформаторної підстанції йде лінія на 10 тисяч вольт до нашого і сусіднього села. Кажуть, його вдарило ввечері. Пролежав до рання, поки не знайшли.

Хлопця доправили до обласного опікового центру. Днями йому мають ампутувати праву руку.

— На руці загинули м"язи і судини, — каже хірург Ігор Мовчан. — За кілька днів це все почне розкладатися і всмоктуватися. Може початися зараження крові.

Василь Римар цього року вступив до сільського аграрного ліцею на зварювальника. Має двох сестер.

— По суті дитинства Вася не мав, — каже директор школи села Лісоводи 53-річна Оксана Михайлова. — Років 12 тому помер батько. Повісився. Від другого чоловіка у матері народилася донька. Жінці було важко з трьома дітьми, і вона віддала Васю в інтернат. Рік–два побуде там, і приїжджає. Ми його беремо в школу. Учився поганенько. Часом не приходив на заняття, бо не мав у що взутися.

Зараз ви читаєте новину «15-річному Василеві Римару ампутують руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі