пʼятниця, 18 квітня 2008 18:16

15 дітей із Нової Ободівки їдуть на фінал "Кроку до зірок"

Автор: фото надане колективом ”Надія”
  Дитячий танцювальний колектив ”Надія” з художнім керівником Любов’ю Коваль після концерту в райцентрі Чечельник минулого літа
Дитячий танцювальний колектив ”Надія” з художнім керівником Любов’ю Коваль після концерту в райцентрі Чечельник минулого літа

Танцювальний дитячий колектив "Надія" із села Нова Ободівка Тростянецького району Вінницької області вийшов у фінал українського телеконкурсу "Крок до зірок".

— Нам казали, що дарма ми туди збираємося, — каже художній керівник "Надії" 45-річна Любов Коваль. — Мовляв, там що не крок то гроші потрібно платити. Але ми наважилися.

Дитячий хореографічний колектив існує з 2003-го. Наступного року отримав звання зразкового. Художній керівник районного Будинку культури Тетяна Мартошенко запропонувала дітям спробувати себе в конкурсі "Крок до зірок" на УТ-1. Заявку подали торік навесні. 5 травня 2007-го поїхали на відбірковий тур. Ще за місяць дебютували як конкурсанти.

— Було 35 колективів, — згадує Коваль. — І ми єдині — із села. Чесно кажучи, злякалися. Думали: хто на нас там буде дивитися?

Їхній циганський танець підкорив журі. "Надія" одразу увійшла до чвертьфіналу. А наприкінці березня повезли до Києва "Польку з витребеньками". Із нею потрапили до півфіналу. Усі судді оцінили танець у 10 балів. Казали, що "всі дітки жваві й веселенькі".

— Платили ми тільки за дорогу, — веде далі Любов Коваль. — А додому організатори нас ще й  спорядили пайками. Кожному — чемоданчик із соком і бутербродами, котлетами, баликом. А ще нам дуже сподобався організатор конкурсу Михайло Поплавський своїм ставленням до людей. Вийшов зі своєї шикарної машини, знайомим чоловікам потис руки, жінок поцілував. Усім у різні боки: "Доброго дня".

24 квітня 15 учнів шостого, сьомого і восьмого класів Новоободівської школи знову їдуть до Києва — на фінал конкурсу "Крок до зірок". Танцюватимуть "Веселих ковбоїв".

Зараз ви читаєте новину «15 дітей із Нової Ободівки їдуть на фінал "Кроку до зірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі