середа, 14 листопада 2007 18:21

11 "швидких" направили до районів Вінниччини

Вінницька область отримала від уряду 11 автомобілів швидкої допомоги ВАЗ з апаратом штучної вентиляції легенів. Їх направили до районних і сільських лікарень.

— Узагалі-то ми просили 53 машини, — каже 49-річний заступник начальника обласного управління охорони здоров"я Дмитро Білоус. — Але нас і так не обідили в порівнянні з іншими областями.

Загалом у лікарнях Вінниччини 1071 автомобіль. Понад 60 потрібно списати, бо вони відслужили по 20 років.

— У районі є шість "швидких", — розповідає голова Піщанської райдержадміністрації Анатолій Тимчак. — Їх вистачало б, якби були новішими. Новий автомобіль ми плануємо направити до селища міського типу Студена. Там у нас лікарня сімейного типу. Було б непогано в кожному селі при фельдшерсько-акушерському пункті мати авто.

"Швидкі" з апаратом штучної вентиляції легенів отримали Теплицька, Чечельницька та Тиврівська районні лікарні. Також машини направили до сіл Ободівка Тростянецького району, Велика Кісниця Ямпільського, Яришів Могилів-Подільського, Михайлівка Бершадського, Городківка Крижопільського, Лучинець Мурованокуриловецького та Станіславчик Жмеринського районів.

Зараз ви читаєте новину «11 "швидких" направили до районів Вінниччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі