середа, 06 вересня 2006 14:19
Ольга Вауліна
Ольга Вауліна
Ольга Вауліна

Мені повезло

 

Сина відібрали на епізодичну роль в одному з російських серіалів, що знімають у Києві. Сцена у лікарні. Чекаю в коридорі, а повз мене шаркають місцеві хворі з перебитими носами. Це лор-відділення.

Тут розваг мало. Та ось кіно знімають! І через мою голову в "знімальну" палату заглядає чоловік. Ніс заклеєний пластиром, під очима — синьо-жовті розводи. Фінгали, простіше кажучи. Від чого — секрет невеликий. Хоча... Одна моя подруга після першої шлюбної ночі вранці вийшла на люди з фінгалом: приймала душ, посковзнулася і в"їхала переніссям в одвірок. І спробуй поясни всім цікавим, як воно сталося.

Мої спогади перериває цокотіння по бетонній підлозі. Блондинка у кокетливих штанцях, на шпильках і, звісно, із заклеєним носом. Теж чимчикує сюди.

У житті ви краща

Тут режисер оголошує перерву. У коридор виходить актриса — виконавиця  головної ролі. Виходить — і сідає пити каву. У блондинки з розпухлим носом округлюються очі й злегка відвисає щелепа. Вона швидко цокає назад, а за хвилину повертається з газетою. Й звертається до актриси:

— Зі мною трапилося лихо: мене збила машина. І ось — зламаний ніс! Але якби не це, я не зустріла б вас. Як мені повезло! Я вас так люблю! Не пропускаю жодної серії... Ось, читала в газеті про вас! Дайте мені автограф прямо на цій газеті.

Кумирка розписується, придивляючись до ілюстрації:

— Фотографія змазана якась...

— У житті ви краща! — заспокоює шанувальниця. І вони розходяться: акторка — на майданчик, її фанатка — у палату. По дорозі туди вона швидко тикає в кнопки мобільного:

— Коля, знаєш, як мені повезло?

Зараз ви читаєте новину «Мені повезло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі