вівторок, 15 липня 2008 07:12

З"явиться нове шоу "Танцюю для тебе"

У новому сезоні на каналі "1+1" запустять проект "Танцюю для тебе". Учасниками шоу стануть ті, які хочуть здійснити мрію іншої людини.

— Це не "Танці з зірками-4", хоча знаменитості також вийдуть на паркет. Участь у проекті візьмуть співачки Гайтана та Олена Вінницька, актори Наталія Доля та Дмитро Лаленков, плавці Яна Клочкова та Олег Лісогор, "камеді-клабівець" Дядя Жора, а також репер Потап, — повідомляють на "1+1".

Ідея шоу належить мексиканській компанії "Телевіза". Схожі шоу були в Чехії, Словаччині та Румунії.

— Цей проект — танцювальний. Але має ще й соціальне значення. Історії людей ми збирали по всій Україні. Учасників проекту ми охрестили "мрійниками". Їх побачать люди, які опинилися у схожій ситуації і яким потрібен стимул, щоби не втрачати віри у власні сили, — розповідає режисер проекту Андрій Дончик.

У конкурсі візьмуть участь вісім пар. Поміж претендентів — жінка, яка перемогла рак, а тепер мріє створити ляльковий театр для онкохворих дітей; дівчина, яка віддала хворій сестрі 52% своєї печінки; хлопець, який, незважаючи на уражені поліомієлітом суглоби, малює, фотографує, займається боротьбою та мріє опанувати дайвінґ.

Ведучим проекту стане Юрій Горбунов, ім"я ведучої поки що тримають у секреті.

Зараз ви читаєте новину «З"явиться нове шоу "Танцюю для тебе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі