Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 07:12

Зять затримав циганку-грабіжницю

21 травня у Кременчуці затримали двох циганок: 29-річну Рубіну з Кривого Рогу та 27-річну Фатиму з Сумської області. Жінки намагалися викрасти в подружжя пенсіонерів 2400 грн.

— У той час, коли циганки підійшли до будинку, дідусь перегортав у дворі сіно. Він в окулярах і майже нічого не бачить, — розповідає Анна Волювач із міського управління міліції. — Жінки без дозволу пройшли у двір. Біля входу їх зустріла 70-річна бабуся. Як вона розказує, циганки почали їй щось говорити, відволікати, питати про гроші. Розмова тривала не більше півгодини. Потім вона була як задурманена. Як одна з циганок проникла в хату та взяла гроші, старенька навіть не встигла зрозуміти.

Грабіжниця швидко вибігла з хати, штовхнувши господиню.

У той час до пенсіонерів у гості йшов їхній зять. Неподалік будинку на перехресті побачив, як із двору вибігають циганки. Спіймав одну. Другу на автобусній зупинці затримала міліція.

— До Кременчука циганки гастролювали в районі й у Глобиному, — веде далі Анна Волювач. — При них були особисті документи, телефони. За пограбування їх чекає від чотирьох до восьми років ув"язнення. Взагалі цигани по всій Україні проникають у будинки під приводом напитися води.

Зараз ви читаєте новину «Зять затримав циганку-грабіжницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути