Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 07:11

Знущання з Новосада знімали на відео

На подвір"ї вищого профтехучилища N1 міста Нововолинська Волинської області колишня однокласниця жорстоко побила 15-річного першокурсника Дмитра Новосада. Однокурсники знімали це на камеру мобільника.

Бійка сталася опівдні наприкінці великої перерви. Дмитро випадково зустрів на подвір"ї  колишню однокласницю Євгенію. Запитав, що вона тут робить, адже дівчина не навчалася в училищі. Разом із 18-річною подругою вона прийшла до її брата. Замість відповіді Женя розлютилася. Почала лаяти Дмитра. Кулаками розбила йому до крові обличчя. Змушувала стати на коліна. Фізично слабший за неї хлопець не опирався. На бійку збіглися учні. Почали знімати все на мобільники. За 5 хв. із училища вибігли викладачі. Куратор групи, де навчається Дмитро, відвела хлопця додому й показала матері відео з побиттям.

— Класний керівник та охоронці покарані доганами. Учитель не встежив за учнем, а чергові впустили чужих людей до училища, — каже директор ВПУ N1 Валентина Приступа, 52 роки.

Матір побитого хлопця Лілія Новосад написала заяву до міліції. Проти дівчини порушили кримінальну справу за хуліганство й нанесення тілесних ушкоджень.

Першокурсник Дмитро навчається на штукатура і плиточника-облицювальника.

Зараз ви читаєте новину «Знущання з Новосада знімали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути