середа, 21 листопада 2007 07:13

Знищать 32 тонни сала на 100 тисяч доларів

11 листопада на трасі Київ–Харків у Чутівському районі Полтавщини працівники ДАІ зупинили тягач "Мерседес-Бенц" із причепом-рефрижератором. У ньому перевозили 32 т сала і близько 3,5 т м"яса без маркування та супровідних документів.

— Водій керував автомобілем без водійського посвідчення, — каже інспектор Анна Одякова з прес-служби УМВС Полтавщини. — Тягач із причепом поставили на штрафмайданчик. Сало і м"ясо зберігають у холодильнику одного з підприємств до з"ясування власників. Але продукцію знищать, бо такий вантаж без підтверджувальних документів автоматично вважається неякісним та небезпечним і підлягає обов"язковій утилізації.

Холодильник із салом і м"ясом завантажили у Львові, а сировину призначили для переробки на підприємствах Харкова. За попередніми підрахунками, вантаж оцінили щонайменше в $100 тис. Правоохоронці припускають, що сало і м"ясо могли контрабандою завезти з Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Знищать 32 тонни сала на 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі