середа, 25 червня 2008 07:05

Жінок віднесло на 20 кілометрів у море

У суботу ввечері киянки 25-річна Олександра Іллічук і Ганна Христенко, 27 років, узяли напрокат гумовий човен і випливли в Чорне море. Обидві приїхали до села Морське Судакського району Криму відпочити. Винаймали кімнату.

До рятувальників зателефонував працівник пункту прокату.

— Ця станція прямо біля нас, — кажуть у приватному пансіонаті "Чемпіон". — Хто погано керує човном або напідпитку, за додаткову плату отримують інструктора. Видно, ті дві вирішили, що море їм по коліна. У суботу вітер був добрячий.

Жінок шукали 17 рятувальників, два катери та наряд прикордонників. На ранок долучився вертоліт Мі-8, який і знайшов човен. Вітер відніс його на 20 км. Олександра й Ганна були налякані й зголоднілі.

Протягом вихідних у Чорне й Азовське моря на надувних матрацах віднесло семеро відпочивальників. Усіх знайшли. Рятувальники радять не плавати на човнах навіть біля берега, коли є вітер і хвилі. Людина не відчуває, як вода непомітно відносить судно в море.

Зараз ви читаєте новину «Жінок віднесло на 20 кілометрів у море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі