середа, 07 листопада 2007 07:05

Жіночі бої без правил у грязюці судили чоловіки

Автор: фото: УНІАН
  Дві суперниці б’ються під час жіночих боїв без правил у грязюці в Трускавці. Призів переможниці не вручали. Усім лише заплатили за участь
Дві суперниці б’ються під час жіночих боїв без правил у грязюці в Трускавці. Призів переможниці не вручали. Усім лише заплатили за участь

Жіночі бої без правил у грязі відбулися минулої п"ятниці в курортному місті Трускавець на Львівщині. У нічному клубі "Міленіум" змагалися вісім учасниць із України, Росії та Білорусі. Влаштовувала турнір організація "КГБ".

— Розшифровується як "Кримські грязьові бої", — розповідає 33-річний Валентин Потапенко. — Це єдина в СНД федерація боїв без правил у грязі. Улітку в Криму такі змагання організовуємо щодня. А тепер вирішили просувати їх на Західній Україні.

Квитки на видовище коштували 50 грн. У невеликому приміщенні клубу зібралося понад 300 глядачів, переважно приїжджі відпочивальники.

Для турніру привезли 30 кг сакської грязі. Її розвели Моршинською мінеральною водою, і утворилася слизька суміш. Учасниці боролися в купальниках. Переможницею стала дівчина на псевдо "Скала" із Сімферополя. Своїх справжніх імен спортсменки називати не хочуть. "Скала" зізнається лише, що була призеркою чемпіонатів України з дзюдо і самбо.

— Ми називаємо наших учасниць гладіаторами, — зазначає Валентин. — Більшість із них — колишні професійні спортсменки. Маємо майстрів спорту зі стрільби, боксу, дзюдо, навіть баскетболу. А от гладіатор "Супер-Галя" працює барменом у Судаку. Ми влаштовували бої в її клубі. Дівчина вирішила також поборотися і тепер регулярно бере участь у змаганнях.

На кожен бій призначали секундантів, яких обирали серед глядачів. Це були лише чоловіки. Вони мали визначати переможців у кожному поєдинку. Після фіналу одному з секундантів, підприємцю з Дрогобича 42-річному Юрієві, запропонували самому поборотися з гладіаторами.

— Мені сказали, що треба буде просто привітати українку з перемогою, — запевняє чоловік. — А тоді дівчата несподівано почали на мене налітати — спершу одна, потім інша, тоді ще троє.

Спортсменки вклали Юрія на підлогу й роздягли до трусів. Глядачі верещали від задоволення.

Призів переможниці не вручали. Усім лише виплатили гонорар за участь у шоу.

— Усі глядачі залишали змагання задоволеними, — радіє власник клубу "Міленіум" Микола Лагодич, 36 років. — Ми вже проводили в себе чемпіонат України з чоловічих боїв без правил. А тепер хочемо регулярно влаштовувати і жіночі змагання в багнюці. Наступні запланували на січень.

— Трускавець крутіший за Ялту, — говорить Валентин Потапенко. — Тут можна організовувати бої круглий рік. У суботу "КГБ" також проводили жіночі бої в диско-клубі села Шкло Яворівського району.

Зараз ви читаєте новину «Жіночі бої без правил у грязюці судили чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі