вівторок, 19 лютого 2008 07:09

Жінка померла від опіків після вибуху будинку у Львові

Львів"янка 68-річна Світлана Хлєбнікова померла на восьмий день після вибуху в будинку N14 на вул. Костюшка. Минулої п"ятниці в опіковому відділенні комунальної клінічної лікарні N8 у неї зупинилося серце.

— Це критичний час після таких травм, — розповідає завідувач опікового відділення Василь Савчин, 47 років. — Опіки були важкі, вкрили 40% тіла. Близько п"яти відcотків шкіри обгоріло до третього ступеня. На восьмий день опіки почали гноїтися, це ж нестерильні рани. Токсини з тканин потрапили у кров.

Жінка опинилася в центрі вибуху. Лікування ускладнювалося тим, що вибухова хвиля травмувала внутрішні органи. До того ж пацієнтка страждала важкою формою цукрового діабету, була залежною від інсуліну.

Світлана Василівна мешкала у квартирі N13, де прогримів вибух. Жінка два дні провела в реанімації, потім її перевели в опіковий центр. Від неї не відходила донька Олена. Зі Світланою Василівною встигли поспілкуватися правоохоронці.

Минулої суботи на Янівському кладовищі у Львові за кошти магістрату поховали 72-річного Віталія Хлєбнікова, який загинув одразу після вибуху. Світлана Василівна спочила біля нього у понеділок. Витрати взяла на себе міська влада.

Зараз ви читаєте новину «Жінка померла від опіків після вибуху будинку у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі