вівторок, 08 травня 2018 07:53

Жінка не знала, що Ляшко продав їй авто за 2,2 млн грн

Жінка не знала, що Ляшко продав їй авто за 2,2 млн грн
В електронній декларації за 2015 рік Олег Ляшко вказав отримання 2,2 млн грн прибутку від продажу машини. Фото: Без Табу

Національне антикорупційне бюро виявило підробку документів щодо продажу головою Радикальної партії 45-річним Олегом Ляшком автомобіля "Мерседес-Бенц". Про це йдеться у висновках Солом'янського районного суду Києва від 18 квітня, повідомив сайт "ЛБ.юей".

В електронній декларації за 2015 рік Олег Ляшко вказав отримання 2,2 млн грн прибутку від продажу машини. Нібито купила авто кандидат від Радикальної партії на позачергових виборах 2014-го Вероніка В'юн, 43 роки. Вона цю інформацію спростувала.

— Про "купівлю автомобіля" дізналася від слідчих НАБУ, — розповіла жінка журналістам програми "ТСН". — Я досі за реєстрами є власницею цього авто. Мій паспорт, ідентифікаційний код та інші дані просто використовують. Добре, що не було жодних ДТП на цій машині, бо я довго доводила би, що вона не моя.

"Це повна маячня. Я своє авто продав 2015 року, з того часу ним не користуюся. У березні 2017-го НАБУ порушило справу за начебто незаконне придбання мною будинку. Уже травень 2018-го — де справа, якщо справді був злочин? Коли вони обісралися з будинком, тепер вигадують справу про машину. Завтра, коли розвалиться і ця брехня, вони порушать справу проти моїх собак за те, що я їх добре доглядаю", — написав Олег Ляшко у "Фейсбуку" 4 травня.

НАБУ проводило експертизу в рамках розслідування можливого незаконного збагачення лідера "радикалів".

Олег Ляшко за 2017 рік додав до статків 20,6 млн грн. Із них — 571 тис. виграв у лотерею, 17,7 млн отримав на оренді й продажу нерухомості. Купив будинок у селищі Козин під Києвом за 11,2 млн і 65 соток землі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка не знала, що Ляшко продав їй авто за 2,2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі