понеділок, 19 січня 2009 18:33

Зінаїду Курасову взяли в заручники

Мешканець багатоповерхівки на вул. Злітній, 11а у Донецьку напав на бригаду жеківських малярів, які ремонтували під"їзд. Він зажадав від майстрів негайно припинити роботу. Вибив кілька стекол у вікні під"їзду. Маляра Зінаїду Курасову зачинив на шостому поверсі в довгому коридорі й оголосив своєю заручницею.

— Близько 11.00 подзвонила одна з наших робітниць, — згадує 49-річна Наталія Божко, виконроб ремонтно-будівельної служби. — Вона благала допомогти колезі. Я зателефонувала в міліцію і викликала "швидку" про всяк випадок. Коли приїхали правоохоронці, чоловік відпустив Зінаїду. Але захотів побачити наряд-допуск на проведення ремонту в під"їзді. Однак такий документ видають тільки покрівельникам та каменярам для роботи на висоті. Маляри ж не піднімаються вище трьох метрів.

У Донецькому міському управлінні міліції запевняють, що про цей випадок нічого не знають. А жеківці досі не розуміють, чого домагався мешканець багатоповерхівки.

Зінаїда Курасова відмовилася говорити про цей випадок.

Зараз ви читаєте новину «Зінаїду Курасову взяли в заручники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі