четвер, 07 червня 2007 07:08

Завального можуть визнати невинним у смерті Кушнарьова

Із 37-річного Дмитра Завального можуть зняти обвинувачення в убивстві нардепа від Партії регіонів Євгена Кушнарьова. Про це сказав прокурор Харківської області Василь Синчук.

— Це не виключено, якщо слідство доведе, що він не цілився в Кушнарьова, — пояснюють у прес-службі облпрокуратури. — Крім того, з"ясовують, чи був ще хтось у лісі в той день, коли загинув нардеп. Для того вони надіслали запити до мобільних операторів.

Досудове слідство планують закінчити до кінця червня. За останніми висновками експертизи, куля влучила в Кушнарьова рикошетом.

Обвинувачення в убивстві з необережності Завальному висунули у лютому, за місяць після початку розслідування смерті нардепа. Йому загрожує до 5 років за ґратами. Зараз чоловік перебуває на підписці про невиїзд.

Євген Кушнарьов помер 17 січня в Ізюмській центральній лікарні Харківської області, де йому зробили дві операції. Вогнепальне поранення він отримав за день до того, коли повертався з полювання. Пострілом із мисливської рушниці йому пошкодило печінку, кишечник і нирку. Стріляв Дмитро Завальний.

Він — помічник депутата Верховної Ради від Партії регіонів Дмитра Шенцева. Батько Завального — директор відкритого акціонерного товариства "Точприбор" у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Завального можуть визнати невинним у смерті Кушнарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі