четвер, 13 вересня 2007 07:10

Заступник столичного мера заробила 3 мільйони

У вівторок 39-річна Ірена Кільчицька, заступник голови Київської міськдержадміністрації, розповіла, що її доходи за минулий рік склали 3 млн 200 тис. грн.

Кияни називають її Пронею Прокопівною — за надмірне хизування статками. Вона сама водить джип "Хаммер", а вихідними їздить до Парижа по вбрання. Кільчицька на зустрічах із пресою підкреслює, що у владу прийшла з бізнесу і завжди була забезпеченою.

— Машини та інше майно оформлені на мене, — розповідає вона журналістам . — Ті, хто нічого не вкрав, показують, скільки вони заробили. А хто вкрав, правильно роблять, що приховують це.

Ірена заробляє близько 10 тис. грн щомісяця. Відомо, що Іван Фоменко, колишній перший заступник екс-мера Києва Олександра Омельченка, щомісяця мав близько 15 тис. грн.

Кільчицька зізналася, що офіційної зарплатні в мерії їй бракує на оплату охоронців. Її постійно охороняють кілька співробітників приватного агентства "Беркут". Послуги двох охоронців у середньому коштують 15 тис. грн на місяць.

Ірену Кільчицьку призначили на чинну посаду 17 липня 2006 року. Вона прийшла в мерію з посади віце-президента "Правекс-Банку". За 5 місяців роботи в мерії минулого року її дохід навряд чи перевищував 50 тис. грн. Звідки решта доходів, заступник мера не повідомила.

Зараз ви читаєте новину «Заступник столичного мера заробила 3 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі