вівторок, 24 липня 2007 07:08

Запорізьку газету обстріляли з автомата

— У вікні десять великих дірок. Двері прострелити не змогли. Міліціонери кажуть, що стріляли із автомата Калашникова, — розповідає редактор газети "Істеблішмент" у Запоріжжі Олексій Коцур, 44 роки. — Не знаю, хто це міг бути. Навіть підозр немає. Ніхто ні до мене, ні до журналістів не дзвонив із погрозами.

У ніч із неділі на понеділок запорізьку місцеву газету "Істеблішмент" обстріляли невідомі. Інформаційно-аналітичний тижневик виходить 15-тисячним накладом. Редакція видання міститься на першому поверсі.

Олексій Коцур розповідає, що за два роки існування газети редакції кілька разів погрожували. Було це півтора року тому. Тоді на сторінках видання виходив матеріал-розслідування про звалище Балка Середня.

Його в Запоріжжі вважають дохідним місцем. Із 1937 року туди викидають відходи промислові заводи міста. За весь цей час там накопичилося більше 300 млн тонн сміття. Частина відходів — метал, який ще можна використовувати. Тому за право володіти звалищем змагаються всі кримінальні групи міста. Про це "Істеблішмент" писав кілька разів.

Журналісти "Істеблішменту" зараз працюють у звичному режимі. Обіцяють, що номер у четвер вийде. Діряві вікна ще не замінили.

Ймовірно, буде порушено кримінальну справу за фактом хуліганства.

Зараз ви читаєте новину «Запорізьку газету обстріляли з автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі