четвер, 08 листопада 2007 07:06

За тепло не платять бізнесмени й чиновники

В Ужгороді досі не ввімкнули централізоване теплопостачання. Міська влада мотивує тим, що ужгородці заборгували перед комунальним підприємством "Ужтепло" 8 млн грн. І тепер НАК "Нафтогаз України" відмовляється надати ліміти на "блакитне паливо".

Переліки прізвищ боржників та заборгованих ними сум досі були вивішені на під"їздах будинків. А з минулої суботи їх опублікували в газеті міської ради "Ужгород". У такий спосіб влада намагається присоромити неплатників.

— Опублікувати списки вирішили у підприємстві "Ужтепло", — розповідає речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій. — Може, це хоч трохи зганьбить боржників і бодай так вимусить розрахуватися.

Нині в місті за тепло не заплатили понад 3 тис. родин. Вони заборгували в середньому від 3 до 11 тис. грн. В опублікованих списках є прізвища бізнесменів, чиновників, правоохоронців. Менш забезпечені категорії населення, а також пенсіонери платять доволі справно.

Зараз ви читаєте новину «За тепло не платять бізнесмени й чиновники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі