середа, 10 вересня 2008 07:04

За оголошення на стовпах штрафуватимуть

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Міський голова Луцька Богдан Шиба, 46 років, розпорядився штрафувати городян, які розклеюють на електричних стовпах, вуличних ліхтарях і стінах житлових будинків приватні оголошення.

Заборону запровадили після недільного проведення в Луцьку масштабного шоу "Авто-2008". Організатори та продавці автівок заклеїли рекламою та оголошеннями стіни і стовпи центрального просп. Волі. Комунальники не можуть відмити листівки зі стін будівель. Мерія наказала муніципальній поліції штрафувати власників наклеїних листівок.

— Порушників будемо вираховувати за адресами й номерами телефонів, зазначеними на оголошеннях, — каже начальник міської муніципальної поліції Сергій Пилипака, 42 роки.

Адміністративні протоколи і штрафи від 17 грн виписуватимуть на місці, де наклеєні об"яви в присутності власника листівки. Якщо той відмовиться платити — гроші стягнуть через суд. Віднині офіційно клеїти приватні оголошення можна буде на спеціальних металевих тумбах і дошках для реклами. Доки в Луцьку змонтовані 20 таких банерів у центрі міста й на 40-му кварталі.

Зараз ви читаєте новину «За оголошення на стовпах штрафуватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі