вівторок, 12 червня 2018 00:10

За несплату аліментів відібрали "Феррарі"

Виконавча служба Києва відібрала у підприємця Юрія Чернецького "Феррарі 456 GT". Заборгував 260 тис. грн аліментів на сина.

У липні машину продадуть на аукціоні. Її оцінили у 2,15 млн грн. У світі є 900 таких автомобілів.

Юрій Чернецький — співвласник інтернет-журналу "Бестін". 11 років живе в цивільному шлюбі, виховують чотирьох дітей. Також має 6-річного сина від іншої жінки.

— Якось посварився з дружиною, мав випадковий зв'язок з іншою жінкою, — каже Чернецький. — Вона завагітніла, народила сина. Але бачитися з ним не дозволяла. 2015-го ми уклали угоду. Я мав платити на сина 15 тисяч гривень щомісяця, вона — дозволяти з ним зустрічатися. Але малого я не бачив, не знаю, де він. Його матір засудили умовно за торгівлю наркотиками.

З листопада 2016-го чоловік перестав платити аліменти. Жінка подала до суду, який її підтримав. Виконавча служба наклала арешт на майно Чернецького, заборонила керувати машиною, скасувала дозвіл на зброю.

Після продажу "Феррарі" жінці перерахують заборговану суму, решту повернуть Чернецькому. Він позиватиметься до суду, вимагатиме скасувати рішення про виплату аліментів.

Зараз ви читаєте новину «За несплату аліментів відібрали "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі