середа, 28 січня 2009 18:06

З Черновецького хочуть брати гроші за в"їзд до Житомира

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Громадська організація "Я люблю Житомир" має намір вимагати від міської влади, аби з киян брали гроші за в"їзд до обласного центру. Вона пропонує встановити таку ж плату, яку хотів брати з іногородніх за в"їзд до столиці мер Києва Леонід Черновецький, — 5 грн.

— А от із Леоніда Черновецького та його заступників плату за в"їзд до Житомира треба брати разів у сто більшу — 500 гривень, — зауважує Володимир Тітов, 39 років, керівник організації "Я люблю Житомир" і депутат міськради від фракції БЮТ. Саме він у понеділок запропонував запровадити таку "таксу".

— Я захищаю інтереси своїх виборців. Житомиряни по кілька разів на тиждень їздять до Києва. Залишають там машини на стоянках, платять за це гроші Черновецькому. То вони тепер змушені будуть ще й за в"їзд до міста платити! Постраждають і діти, які їздитимуть на екскурсії. Зараз головне — звернути увагу на свавілля Черновецького. Якщо київський мер і надалі робитиме такі нововведення, то, напевне, програє парламентські вибори. Українці не голосуватимуть за його блок, — каже Тітов.

Депутат сумнівається, що в"їзд до Житомира зроблять платним. Зате переконаний, що місто зможе оголосити Черновецького персоною нон-ґрата. До офісу "Я люблю Житомир" уже телефонували кілька житомирян зі схожою пропозицією.

Зараз ви читаєте новину «З Черновецького хочуть брати гроші за в"їзд до Житомира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі