Ексклюзиви
субота, 04 жовтня 2008 07:09

В"ячеславу Федеруку арматурою пробило шию

1 жовтня на дорозі неподалік селища Десна Вінницького району Вінниччини у вантажного КамАЗа із кузова зірвалася труба, яка тримала брезентовий тент. Залізо вдарило в кабіну вантажного "мерседеса", який рухався назустріч.

— Раптом стало темно, — зі сльозами на очах пригадує 35-річна жінка, яка їхала в "мерседесі".  — А потім знову світло. Тут на мене щось мокре ллється. Дивлюся, а у водія в горлі труба стирчить. І кров фонтаном.

41-річний водій "мерседесу" В"ячеслав Федерук помер за кілька хвилин.

— Я вчепилася за руль, почала його викручувати — продовжує пасажирка. — Їздити не вмію. Із заднього сидіння переліз ще один чоловік, який їхав із нами. Він заглушив мотор. Тривало це кілька секунд, бо проїхали ми не більше ста метрів.

"Мерседес" їхав із Хмельницького на Одещину. Його найняли перевезти товар пасажири.

Тіло Федерука доправили у вінницький морг. Звідти його забрали родичі із Хмельницького. У чоловіка залишилася дружина та 18-річний син.

КамАЗ, з якого злетіла арматура їхав із Києва. Водій родом із села Рахни Лісові Шаргородського району на Вінниччині. Його імені не називають.

— Він навіть не зрозумів, що сталося, — каже Олена Пчелинцева із прес-центру Державтоінспекції області. — Через бокове скло помітив, що від кузова відлетіла залізна труба. Вийшов її шукати. А йому кажуть, що людина загинула.

Експерти встановлюють, чому відірвалася арматура. За попередніми даними, водій КамАЗу не перевищував швидкості. Сильного вітру в той день не було.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеславу Федеруку арматурою пробило шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути