четвер, 19 серпня 2010 19:26

Вранці найлегше знайти пару

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
 

Езотерик 41-річний Олександр Палієнко 20 років учить людей змінювати життя на краще силою думки.

— В Америці колись провели експеримент, — запрошує до свого офісу біля столичної станції метро Печерська. — 300 людей узяли дозвіл у мера Нью-Йорка медитувати в парку з шостої до сьомої години ранку. Вони пообіцяли, що після їхніх занять рівень злочинності впаде на 25 відсотків. Мер спочатку не повірив, але попросив поліцію зробити йому звіт за день. Виявилося, прогнози збулися. Тоді голови кількох сусідніх міст стали запрошувати до себе цих людей, і вони деякий час практикували такі "виїзні" медитації.

Олександр сідає у крісло біля ноутбука. У кабінеті прохолодно.

За 30 днів позитивне мислення ввійде у звичку

— Якщо 300 людей могли вплинути на кримінальну ситуацію в місті-мільйоннику, то для того, аби вивести Україну з кризи, достатньо, аби в кожному місті зібралося по кількадесят людей, які окремо або разом налаштовуватимуть себе на позитив. Досить лиш подумати, на що схоже ваше духовне тіло: якої воно форми, кольору, наповненості й як ви його відчуваєте. Потім сказати собі: "Я вже перебуваю в любові, я вже у божественному призначенні, я в гармонії із Всесвітом і з Україною". І знову спробувати відчути своє духовне тіло. Відчуття відрізнятимуться від попередніх, ці відмінності треба запам"ятати. Завдяки таким елементарним вправам ви зможете покращити ситуацію в своїй сім"ї та місті. Я запропонував би зробити експеримент на День Незалежності між дев"ятою та десятою годинами ранку. Вранці найлегше змінити своє життя, позбутися шкідливих звичок, знайти пару.

Критикує українців за те, що вони висловлюють неправильні побажання.

— Правила дуже прості — чого хочете, про те треба говорити і думати. Люди дивно бажають здоров"я одне одному. На ювілеях кажуть "не хворій" або "ти для нас ніколи не постарієш". А наша підсвідомість не сприймає частку "не". Вона її відкидає і сприймає "хворій", "старій". Потрібно навчитися мислити позитивно, без заперечень. Бачите розкидане сміття біля баку, подумайте, як було б добре, аби все прибиралося. Хтось нагрубив — поміркуйте, що було б добре жити у вихованому суспільстві. Цим ви налаштовуєте себе на позитив і притягуєте те, про що думаєте. Якщо діятимете так, уже через сім днів побачите зміни на краще, а за 30 днів позитивне мислення ввійде у звичку.

Зараз ви читаєте новину «Вранці найлегше знайти пару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі