четвер, 14 лютого 2008 07:08

Вовк напав на чотирьох доярок на Донеччині

У понеділок над ранок чотири доярки з села Добровілля Мар"їнського району на Донеччині йшли на роботу на ферму. Зненацька на одну із них ззаду напав вовк.

Ферма розташована за 300 м від села. З одного її боку — лісопосадка, з другого — річка й поля. Першою ішла 48-річна Галина Саляник. Позаду неї — 50-річна Ніна Овременко та Ніна Фелімонова. Остання котила велосипед.

— Вовк спочатку напав на Галину. Почав шматати їй спину. Жінка була вже майже на фермі, за кілька метрів від санпропускника, де є охорона, — розповідають у сільській раді Добровілля. — Звідти вибіг чоловік і відігнав вовка палкою.

Тварина побігла назад, прямо назустріч двом іншим дояркам. Фелімонова кинула на нього велосипед, тому звір її не зачепив. Укусив за руку Овраменко й утік.

— На фермі, мабуть, було два вовки, бо через кілька хвилин ще один напав на четверту доярку — Зою Рибалко. Вона переходила з одного корівника в інший, — розповідають у сільраді. — Укусив її за руку.

За словами місцевих рятувальників, на тварин полюють 20 мисливців із Мар"їнського товариства. Кажуть, що вовків п"ятеро. Одного підстрелили, але він утік. Ще четверо перейшли в сусідній район — Волноваський.

— У селі розклеїли листівки, щоб люди не виходили в сутінках на вулицю. А якщо і виходять, то з ліхтарем, бо вовки бояться світла, — пояснюють у сільраді. — А взагалі всі перелякані. Учора чули за селом вовчий лай. Подейкують, це вовчиця так ходить, бо в неї "шлюбний період".

Трьох доярок забрали до лікарні. Їм зробили уколи проти сказу.

Зараз ви читаєте новину «Вовк напав на чотирьох доярок на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі