середа, 05 грудня 2007 07:12

Володимира Коваленка покусав кіт

47-річний Володимир Коваленко з села Бурімка Ічнянського району на Чернігівщині повертався з райцентру і пішов старим шляхом через поле. Несподівано з узбіччя на нього скочив кіт і вчепився зубами в руку.

Коваленко від несподіванки розгубився. Кіт відпустив руку, потім стрибнув удруге. На третій стрибок чоловік зреагував і відкинув тварину ногою.

— У лікарні ми зробили Володимирові щеплення від сказу, — розповідає хірург Ічнянської райлікарні Володимир Горчинський, 60 років. — У нього покусані кисті. Це досить небезпечно. У пальцях багато нервових закінчень, а сказ розповсюджується по нервах. Нині пацієнт доліковується амбулаторно.

Володимир Коваленко ніде не працює, доглядає хворого батька. У селі кажуть, що "Володя — душевна людина, горілкою не зловживає".

На Чернігівщині з початку року зареєстрували 117 випадків сказу тварин. Найбільше лисиць — 47, на другому місці бродячі коти — 31, на третьому бродячі собаки — 18.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Коваленка покусав кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі