вівторок, 28 грудня 2010 05:30

Володимир Лесик зник перед акцією проти влади

Шість днів невідоме місце знаходження учасника підприємницького Майдану 36-річного Володимира Лесика. Він зник 21 грудня. Наступного дня хотів провести акцію протесту проти влади.

— Хотів облити себе водою на Майдані й обіцяв стояти так, поки Партія Регіонів публічно не розкаже, кому і скільки заплатила за розгін підприємців, які протестували проти Податкового кодексу, — каже Святослав Швецов зі штабу порятунку українського підприємництва.

Із Володимиром намагалися зв'язатись його знайомі. Домовлялися зустрітись на початку минулого тижня. Лесик на зв'язок не виходить, — каже Сергій Мельниченко, 31 рік, із Конгресу учасників помаранчевої революції.

Знайомі зниклого припускають, що його могли затримати міліціонери, аби перешкодити акції. Речник столичної міліції каже, що чоловіка не затримували.

Володимир Лесик очолює громадську організацію "Асоціація захисту прав громадян України". "ГПУ" подзвонила за номером мобільного, який він використовував як контактний. У відповідь лише чути: "Абонент не може прийняти ваш дзвінок, зателефонуйте пізніше".

Батьки Володимира звернулись до міліції, щоб розслідувала зникнення сина.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Лесик зник перед акцією проти влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі