пʼятниця, 23 листопада 2007 07:14

Водій джипа збив трьох школярок

У середу вранці в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом джип "Мітцубісі L-200" збив трьох дівчат, які йшли до школи. 9-річна Діана Кришталь була смертельно травмована на очах у батька.

Батько Діани на власному УАЗі висадив доньку біля пішохідного переходу. Чекав, поки дівчинка перейде дорогу. Усі попутні машини зупинилися, щоб пропустити її. Водій "мітцубісі" виїхав на зустрічну й намагався об"їхати всю чергу. Спочатку він збив Діану, потім виїхав на пішохідну доріжку і збив ще двох школярок.

Експертиза показала, що 41-річний чоловік був тверезим. На місці ДТП його допитали й відпустили. Зараз він на підписці про невиїзд.

— Перед цим переходом є ж "лежачі поліцейські", — розповідає директор школи, де вчилися школярки. — Є знаки, які сповіщають про цей перехід. Також є знак, який говорить про можливу появу дітей на дорозі. При цьому він ще й виїхав на зустрічну.

Діана померла за кілька годин. Вона так і не прийшла до тями. У неї розірвало печінку, була внутрішня кровотеча й сильний струс мозку.

Дві сестри 6-річна Яна й 12-річна Юля Дворник, яких джип наздогнав на тротуарі, зараз нічого не пам"ятають і не впізнають своїх рідних. Яна з переламаною рукою та черепно-мозковою травмою лежить у дитячій лікарні Охматдит. У Юлі струс мозку, перелом лівої руки, численні забої ніг, ніс майже повністю розтрощений.

Зараз ви читаєте новину «Водій джипа збив трьох школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі