пʼятниця, 22 лютого 2008 07:02

Власну лігу КВК відкрили в Умані

Шість команд з Умані, Кіровограда, Львова, Білої Церкви та Хмельницького відкрили центральну лігу КВК. Перші конкурси пройшли 13 лютого в приміщенні уманського Будинку культури.

— Наше місто неодноразово приймало фінальні ігри Асоціації КВК України, — каже голова молодіжної громадської організації "Клуб веселих та кмітливих" в Умані 24-річний Андрій Опарін. — Цього року ми вирішили започаткувати власну лігу й уперше провести змагання всеукраїнського рівня.

В іграх братимуть участь 12 команд із 10 міст України. Перший тур завершиться 20 лютого. Фінальні змагання за Кубок ліги відбудуться у вересні.

— 13 і 20 лютого зіграло по шість команд. У другий тур обиратимемо за рейтинговою системою, — зауважує Опарін.

Уманська команда "Шо не ясно?" за результатами минулої гри вийшла до другого туру.

— Для нас це надзвичайне задоволення — бути на сцені. Саме тоді ми розуміємо, що наша творчість цікава і потрібна людям, — ділиться гравець команди 24-річний Сергій Чайка.— Готувалися недовго — десь кілька тижнів. Але важлива не кількість, а якість репетицій. До гри в квітні почнемо готуватися вже зараз, хочемо вразити цікавими номерами уманського глядача.

Зараз ви читаєте новину «Власну лігу КВК відкрили в Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі