пʼятниця, 22 жовтня 2010 02:08

Власник розбитого "Еталона" втік до Москви

Із міста Марганець на Дніпропетровщині до приміського села Городище перестали ходити маршрутки.

— Було чотири автобуси, — каже 52-річна Наталя Вербова з Городища. — Коли приїхала комісія, вони десь ділися. Їздимо міським автобусом від переїзду.

Селянки сідають у бусик. Дають водієві по 2,5 грн.

— Той "Еталон", що розбився, був самий прилічний і надьожний. Усі старалися на нього сісти, — говорить літня жінка в темно-зеленій хустці. — Інші три — то нема слів. Перший горбатий, бо всі стоячі з нього горбатими вилазять. Там рівно стояти не можна. Тряс так, що протрясав застой у венах. Другий був дірявий, пол у нього провалився. Хто з пасажирів не знав, падав у ту дірку. Одну бабу раз витягали за руки, бо вона обома ногами в діру стала і на асфальті опинилася. Добре, що автобус стояв. Третій був великий, як рейсові до Дніпропетровська. Їхав мєдленно, бо на поворотах у селі погано було розвертатися.

Маршрутка стає на зупинці. Водій рахує вільні сидячі місця.

— Заходить тільки п'ять чоловік, — відчиняє двері пасажирам. — Більше не візьму, не лізьте. Мені самому невигідно порожняком їхати, але штраф більший буде. Почекайте ще пару днів, і все наладиться.

Стоячі пасажири виходять.

— Власник того "Еталона" втік у Москву, — розповідає таксист Олександр із Марганця. — Злякався, що за поламані маршрутки його посадять. У нього кілька машин по місту бігають, і всі розвалюхи.

Зараз ви читаєте новину «Власник розбитого "Еталона" втік до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі