Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 07:08

Визначили найякіснішу горілку України

Авторитетна міжнародна компанія GFK провела експертне дослідження з метою визначення найякіснішої горілки України.

Згідно з отриманими даними, найякісніша горілка України — "Хортиця". Результати дослідження засвідчують, що головним критерієм вибору для українських споживачів є якість продукту. Споживачі дедалі частіше вибирають абсолютну якість, доказом цього є показники продажів бренду-лідера "Хортиця". Із цим погоджуються українські експерти.

На думку заступника голови концерну "Укрспирт" Петра Бойка, "ЛВЗ "Хортиця" використовує при виробництві кращий в Україні спирт, що забезпечує абсолютну якість продукції.

Той факт, що "Хортиця" — найякісніша горілка, підтверджують також понад 300 нагород престижних міжнародних дегустаційних конкурсів. 2008 року "Хортиця" стала володарем найпрестижнішої премії за якість у СНД — Національної премії Росії за якість. На світовому рівні "Хортиця" отримала золото міжнародного конкурсу United Vodka. Нагородження відбувалося на Каннському фестивалі у Франції. Професійна оцінка всесвітньо відомих експертів-дегустаторів користується в середовищі учасників алкогольного ринку особливою пошаною й має неабияке значення.

— Продукт має простий, але важливий критерій — це репутація, — говорить голова Української алкогольної асоціації Володимир Демчак. — Репутація формується за умови, що ви виробляєте якісний продукт і робите це стабільно. Тобто ніколи не зраджуєте головному принципу — абсолютна якість. Тому очевидно, що бренд може бути лише тоді улюбленим, визнаним, таким, який поважають, якщо йому відповідають два поняття — абсолютна якість та висока репутація.

"Хортиця" є лідером продажів в Україні. Зробивши абсолютну якість продукції своєю конкурентною перевагою, "Хортиця" кожні півроку модернізує виробництво та систему захисту від підроблень, запроваджуючи останні світові інновації. Це дозволяє бренду "Хортиця" бути найякіснішою горілкою України!

Зараз ви читаєте новину «Визначили найякіснішу горілку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути