середа, 10 жовтня 2007 07:13

Віруючі виступили проти гомосексуалізму

На майдані Незалежності в Києві минулої п"ятниці до тисячі парафіян протестантської церкви "Посольство Боже" влаштували марш протесту проти сексменшинств.

— Якщо ми не звернемо увагу суспільства на проблеми гомосексуалізму, то завтра моя дружина піде до гінеколога-лесбіянки. Наші діти підуть до школи, де вчитель фізкультури буде гомосексуаліст, — говорить ламаною російською пастор "Посольства Божого" Армен Мовсісян, 42 роки.

На Майдан прийшли й опоненти віруючих. 42-річний Станіслав Науменко не приховує, що він — гомосексуаліст. Чоловік понад 10 років був водієм тролейбуса. Нині працює на одному з міських підприємств. Каже, що колеги знають про його сексуальну орієнтацію і спокійно до цього ставляться. Хоча спочатку підсміювалися і запитували, коли він нарешті одружиться. Станіслав живе з партнером. Дітей не планують.

Біля Секретаріату президента учасники маршу протесту віддали представникові секретаріату звернення до глави держави.

Психолог Дося Дубравська, 55 років, проти таких акцій протесту.

— Ті, хто сьогодні вийшов на Майдан, можуть сказати своє слово, у нас вільна країна. Але це не гуманно, — зауважує Дубравська. — Вони такими народилися. Це природа, це потяг. Треба приймати людину такою, якою вона є.

Зараз ви читаєте новину «Віруючі виступили проти гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі