понеділок, 05 березня 2007 17:54

Вірі Павленко відрубали ноги через заповіт

Вірі Павленко відрубали ноги через заповіт

26-річну Світлану затримали за підозрою у вбивстві 66-річної Віри Павленко. Рештки трупа жінка спалила в пічці сільського магазину в селищі Рокитне Рівненської області.

Віра Павленко була хрещеною матері Світлани. Жінки здавна приятелювали. Дітей у пенсіонерки не було, тому вона якось пообіцяла залишити тій будинок у спадщину.

На День захисника Вітчизни після застілля у крамниці жінки посварилися.

Павленко сипала прокльонами, казала, що передумала переписувати хату Світлані. Та спересердя схопила з прилавка молоток.

— Спершу Світлана вдарила пенсіонерку по потилиці, а потім била просто по голові. Тіло затягла в комірчину й кинулася через дорогу до матері позичити сокиру, — розповідає Тамара Лисенко, 37 років, старший інспектор ЦЗГ обласної міліції.

Молодиця розрубала Віру на шматки й спробувала закопати їх за магазином. Однак земля замерзла, тому вона кинула відрубані ноги у піч.

Чоловік Світлани не дочекався дружини вдома, пішов шукати її в магазині. Там він натрапив на рештки трупа й одразу побіг у міліцію.

Убивцю заарештували. Двоє її дітей залишилися з батьком.

Зараз ви читаєте новину «Вірі Павленко відрубали ноги через заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі