вівторок, 04 вересня 2007 07:09

Винуватець чотирьох смертей утік із лікарні

У Львові 1 вересня вранці на перехресті вулиць Левицького та Тершаківців загинуло троє людей. Автомобіль БМВ-535 мчав центром міста зі швидкістю понад 100 км/год. На розі зіткнувся з мікроавтобусом "мерседес". У ньому додому розвозили операторів нічної зміни компанії мобільного зв"язку МТС, колишньої UMC.

За кермом "БМВ" сидів 21-річний львів"янин Георгій Волошанін. У машині знаходилися троє його друзів. Вони залишилися живі. 34-річний водій мікроавтобуса Сергій Теліцин та двоє пасажирок – 25-річна Ірина Литвин та 23-річна Галина Боляк — загинули на місці пригоди.

— Волошанін не мав права керувати авто. Півроку тому його оштрафували за водіння у нетверезому стані й позбавили прав, — розповідає керівник прес-центру обласного управління ДАІ Світлана Добровольська.

Восьмеро потерпілих доставили до лікарні. У Георгія Волошаніна діагностували черепно-мозкову травму. Та на наступний день він утік із лікарняної палати. Його затримали, поводиться він, за словами Добровольської, неадекватно.

Загиблих поховали в понеділок. У Сергія Теліцина залишилося двоє синів — восьмикласник Сергій та Руслан, 1 рік.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець чотирьох смертей утік із лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі