субота, 23 серпня 2008 07:11

Віктор Пінчук придбав чотири вілли на Сардинії

Віктор Пінчук придбав чотири вілли на Сардинії

Зять екс-президента Леоніда Кучми, український мільярдер 47-річний Віктор Пінчук купив чотири вілли на Смарагдовому березі Сардинії. На покупку витратив 70 млн євро. Про це повідомляє "Інопресса.ру" із посиланням на італійську газету "Ла Стампа".

Вілли розташовані в районах Порто Черво, Ромаццино та Капріччолі. Одна триповерхова Luci del mare на 15 кімнат і з басейном. Інша — суперлюкс Samanna. У ній — 21 кімната, сад площею 5800 кв. м. Трохи менші за розмірами — La Torre та La Deseada. Перша має п"ять кімнат, загальна площа її двох поверхів — 110 кв. м. Віллу La Deseada вважають маленьким скарбом узбережжя. Вона з-поміж усіх особняків найближче розташована до моря й за кілька метрів від пляжу.

Продав нерухомість італійський бізнесмен Луїджи Зуніно. Він оформляв угоду не з Віктором Пінчуком. Покупцем виступила компанія з Беліза Orinbay Worldwide Limited. Її представляла громадянка Кіпру українського походження. Однак, за інформацією італійського видання, за белізською фірмою стоїть металургійна група Пінчука "Інтерпайп".

Сусідами українського мільярдера стали прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі, фотомодель Наомі Кемпбелл. За неофіційним даними, на острові також має будинок прем"єр Росії Володимир Путін, посол Росії в Україні Віктор Черномирдін, російські мільярдери Олег Дерипаска та Рустам Таріко.

За підрахунками журналу "Форбс", Віктор Пінчук посідає 203 місце в списку найбагатших людей світу. Статки українця сягають $5 млрд.

У березні цього року дружина Пінчука, 37-річна Олена Франчук стала власницею найдорожчого маєтку в Лондоні. П"ятиповерховий будинок на вул. Апер Філімор Ґаденс, 17, обійшовся в 80 млн фунтів стерлінгів ($159 млн).

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пінчук придбав чотири вілли на Сардинії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі